مسائل بهداشتی و پزشکی

دوران بارداری چه میوه هایی مصرف شوند؟

آناناس:عصاره میوه نرسیده آن مسهل است ولی خانمهای باردار نباید استفاده کنند.

انار:

۱-خانمهای حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آنها از بین می رود.

۲-کسانی که می خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.

انگور:

۱-میوه خوبی برای خانمهای حامله است و از خطر سقط جنین جلوگیری می کند.

۲-خانمهای شیرده اگر انگور بخورند شیر آنها زیاد،مقوی و مغذی برای کودک خواهد بود.

بادام زمینی:خانمهای حامله روزانه بین ۱۰ تا ۱۵ دانه بادام زمینی بخورند.

به:

۱-اگر خانمهای باردار به بخورند مانع سقط جنین آنها می شود.بخاطر همین کسانی که دچار سقط مکرر هستند بهتر است کمپوت یا شربت به مصرف کنند.

۲- به عرق بدن را خوشبو می کند،مخصوصا خانمهای حامله اگر به بخورند عرق کودک آنها خیلی خوشبو است.

۳-به از ویار خانم های حامله جلوگیری می کند.

پرتقال:مادرانی که نمی خواهند کودکانشان دچار راشیتیسم و کمبود ویتامین ث شوند در دوران بارداری پرتقال را فراموش نکنند و به کودک هم پرتقال برسانند.

پسته:

۱-ایرانیان قدیم می گفتند اگر کسی پسر می خواهد باید پسته بخورد.

۲-در خوردن پسته افراط نشود،مخصوصا خانمهای حامله چون باعث زردی کودک می شود.

تمرهندی:خانم هایی که حامله هستند از خوردن تمرهندی خودداری کنند.

تمشک:دم کرده برگ آن برای خانم هایی که بچه صسقط کرده اند و از بین بردن دردهای زایمانی بسیار مفید است(۵ گرم در ۱۵۰ سی سی آب جوش دم کرده)به مدت ۱۵ دقیقه.

توت فرنگی:

۱-توت فرنگی برای خانمهای حامله بسیار مفید است.

۲- کسانی که پسر می خواهند اگر در ماه های اول بارداری توت فرنگی بخورند نوزاد آنها پسر خواهد شد.

خربزه:اگر خانمهای حامله در ماههای اول از خربزه استفاده کنند امکان دارد که نوزاد آنها پسر شود در هر صورت زیبا خواهد شد.

زرد آلو:برای خانمهای حامله به عنوان عصرانه بسیار مفید است.

زرشک:خانمهای حامله زرشک سعی کنند بسیار کم بخورند.

سیب:

۱-خانمهای آبستنی که ویار دارند سیب را رنده نموده وبا کمی عسل میل نمایند.

۲-اگر می خواهید کودکی قشنگ داشته باشید سیب بخورید.سیب را رنده با عسل مخلوط و میل نمایید.

۳-گفته شده هر که نازاست اگر ۷ روز ،روزی ۱ کیلو سیب میل کند درمان شود.

۴-اگر پسر می خواهید در ماه های اول بارداری سیب بخورید.

هلو:

۱-خوردن هلو زایمان را آسان می کند.

۲-خانمهای حامله از خوردن شکوفه هلو خودداری کنند.

فندق:خانمهایی که حامله اند رویزی ۵ دانه فندق میل کنند.

لیمو ترش:برای خانمهای بارداری که استفراغ می کنند می توانند از شربت لیمو با عسل استفاده کنند.در دوران آبستنی اگر میل به ترشی داشتید سعی کنید بیشتر از لیمو استفاده کنید.

موز:از سقط جنین جلوگیری می کند.خانمهایی که بچه سقط می کنند موز بخورند.

نارنج:برای زایمان آسان در چاشنی غذای خود نارنج را قرار دهید.

منبع:کتاب خواص میوه ها

مولف:محمد جواد هوشیار

+ نوشته شده در  پنجشنبه پنجم شهریور 1388ساعت 15:13  توسط زهرا | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
در این وبلاگ از مسائل بهداشتی و اطلاعات پزشکی می نویسم ، امیدوارم مورد استفاده شما واقع شود ، با نظرات خود یاریم کنید.

نوشته های پیشین
اردیبهشت 1389
فروردین 1389
مهر 1388
شهریور 1388
خرداد 1388
پیوندها
پایگاه اطلاع رسانی پزشک آن لاین
شیر مرغ تا جون آدمیزاد
مطالب پزشکی
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM